Szállítás Pick Pack Pontra

Az ország 240 településén megtalálható több mint 700 átvevőpont segítségével személyesen is átveheted a megrendelt csomagot. A Pick Pack Pontok frekventált helyeken található RELAY, Inmedio, Playersroom, Sportfactory és Playmax üzletek, valamint a Coop hálózat boltjai. Többségükben bankkártyával is fizethetsz és hétvégén is nyitva vannak. A csomagokat jellemzően hétfőn, szerdán és pénteken adjuk át a PPP-nak. A küldemény feladását követően Budapesten belül általában 2-4, Budapesten kívül általában 3-5 munkanapon belül érkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontra. A csomag pontra érkezésekor a PPP e-mailt küld a rendeléskor megadott e-mail címre. Ezt követően 5 munkanap áll rendelkezésére a csomagok átvételére, ez idő alatt a Ponton várakozik a csomag. A 5 munkanap időtartamú csomagátvételi idő elteltével, a csomag visszaküldésre kerül a Kutyaegészség.hu-nak. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen akadályba ütközik, a Szállító köteles a megadott elérhetőségen a Vevőt haladéktalanul értesíteni, és a továbbiakról egyeztetni. Pick Pack átvevő pontokról itt tájékozódhat: www.pickpackpont.hu/

Szállítás Sprinter futárszolgálattal

A futárral való szállítás előnyt jelenthet, ha sürgős a szállítás, mivel a kézbesítés nagyobb biztonságú és sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek az újabb szállítási időpontról. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudod venni a csomagot, a futár csak ebben az időpontban kézbesít! Jellemzően a 20:00 óráig beérkező megrendelések csomagjait másnap adjuk át a futárszolgálatnak. Szállítási idő a csomagfeladását követő munkanap.

Szállítási díjak (Magyarország területén)

Összeghatárok Pick Pack Pont Sprinter
30 000 Ft alatt 1 650 Ft 2 200 Ft
30 000 Ft felett ingyenes ingyenes

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írd alá, ha csomagot tételesen ellenőrizted, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen akadályba ütközik, a megadott elérhetőségen haladéktalanul felvesszük veled a kapcsolatot.

Mindent megteszünk, hogy a termékeket legkésőbb 4 munkanapon belül kiszállítsuk, mindazonáltal a szállító késedelme vagy hibás teljesítése miatti reklamációt nem áll módunkban elfogadni.