7-12 évesnek

7-12 évesnek készült táska választék az Upixel.hu-tól

Az Upixel 7-12 évesnek készült táska kollekciója kiváló, tartós anyaga és jól kigondolt, praktikus belső kialakítása mellett, magában hordozza az Upixel táskáira jellemző, korlátlan variálhatóság lehetőségét is.

Az táskákon egy különleges, dekorálható felület van, ami szilikon pixelek segítségével díszíthető. A pixelek visszaszedhetők, perceken belül átrakhatók. Ezek segítségével könnyedén kirakhatod a táskád felületére a hangulatod, a háziállatod képét, egy szöveget, a bandád jelét, vagy bármilyen egyedi alakzatot.

Az Upixel táskák dekoráció nélkül, praktikus belső kialakításuk és divatos külsejük mellett is csak gyerek táskák. Mikor elkezded felrakni a pixeleket és kezd kialakulni a forma, akkor mutatják meg igazán a bennük rejlő lehetőséget.

Amellett, hogy nagyon jó időtöltés a gyereknek, szülőnek egyaránt a formák, képek kitalálása és felrakása a táskára, remek készségfejlesztő is.
Játékosan fejleszti a gyermek szem-kéz koordinációs, finom motorikus képességeit, a vizuális figyelmét, memóriáját, és nem utolsó sorban a fantáziáját, kreativitását.

Játssz, alkoss, bontsd le és kezdd újra!
A pixelek világában semmi sem állandó.


Cím

Iskolatáska

Iskolatáska, iskolatáska elsősöknek, ergonómikus és gurulós iskolatáska, uzsonnás táska.

Az Upixel táskák dekorálható felületének köszönhetően amellett, hogy nagyon jó időtöltés a gyereknek, szülőnek egyaránt a formák, képek kitalálása és felrakása a táskára, remek készségfejlesztő is.
Játékosan fejleszti a gyermek szem-kéz koordinációs, finom motorikus képességeit, a vizuális figyelmét és memóriáját, és nem utolsó sorban a fantáziáját, kreativitását.

Hátizsák, gyermek, női és férfi táskák

Hátizsák, laptop táska, válltáska, női táska, ridikül, ovis hátizsák gyerekeknek, felnőtteknek.

Olvadj be, vagy tűnj ki a tömegből, az alkalomhoz illően!
Egyedi megjelenés, új táska átpakolás nélkül, akár minden nap!

Az Upixel táskák különleges felülete szilikon pixelek segítségével dekorálható. A pixelek visszaszedhetők, perceken belül átrakhatók, így szinte azonnal változtathatod a táskádra kirakott képet.

Pénztárca, tolltartó, kiegészítők

Pénztárca, tolltartó, uzsonnás táska, kis pixel, nagy pixel és pixel szett kiegészítők.

Az Upixel táskákra jellemző, dekorálható felület segítségével a pénztárcádat, tolltartódat is egyedivé varázsolhatod. Ha nem kell készülnöd a következő órára, akár a szünetben is átalakíthatod.

A kis és nagy pixelek, illetve a pixel szettek segítségével bármilyen hangulatot, képet, szöveget kitehetsz az Upixel termékekre.