3-6 évesnek való táska választék az Upixel.hu-tól

Az Upixel 3-6 évesnek való táska kollekciója kiváló, tartós anyaga és jól kigondolt, praktikus belső kialakítása mellett, magában hordozza az Upixel táskáira jellemző, korlátlan variálhatóság lehetőségét is.

Az táskákon egy különleges, dekorálható felület van, ami szilikon pixelek segítségével díszíthető. A pixelek visszaszedhetők, perceken belül átrakhatók. Ezek segítségével könnyedén kirakható a táska felületére a gyerkőc ovis jele, a háziállat képét, egy szöveg, vagy bármilyen egyedi alakzat.

Az Upixel táskák dekoráció nélkül, praktikus belső kialakításuk és divatos külsejük mellett is csak gyerek táskák. Mikor elkezded felrakni a pixeleket és kezd kialakulni a forma, akkor mutatják meg igazán a bennük rejlő lehetőséget.

Amellett, hogy nagyon jó időtöltés a gyereknek, szülőnek egyaránt a formák, képek kitalálása és felrakása a táskára, remek készségfejlesztő is.
Játékosan fejleszti a gyermek szem-kéz koordinációs, finom motorikus képességeit, a vizuális figyelmét, memóriáját, és nem utolsó sorban a fantáziáját, kreativitását.

Játssz, alkoss, bontsd le és kezdd újra!
A pixelek világában semmi sem állandó.